Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα (ΜΜΣ), δύο (2) ζευγάρια. Συσκευασία τεσσάρων (4) φιαλιδίων.
Διοξείδιο του Χλωρίου – ΜΜΣ, 2 ζευγάρια CLO2
100,00 Original price was: €100,00.80,00Η τρέχουσα τιμή είναι: €80,00. Προσθήκη στο καλάθι
Προσφορά!

Διοξείδιο του Χλωρίου – ΜΜΣ, 2 ζευγάρια CLO2

Original price was: €100,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €80,00.

-20%

Διοξειδιο του Χλωρίου – Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα – Παγκόσμιο Αντίδοτο
(MMS / CD / CDS)

2 ζευγάρια.
Συσκευασία 4 γυάλινων φιαλιδίων των 50ml.
2 έντυπα με οδηγίες και πρωτόκολλα χρήσης.

Σύγκριση
Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα (ΜΜΣ), δύο (2) ζευγάρια. Συσκευασία τεσσάρων (4) φιαλιδίων.
Διοξείδιο του Χλωρίου – ΜΜΣ, 2 ζευγάρια CLO2
100,00 Original price was: €100,00.80,00Η τρέχουσα τιμή είναι: €80,00.

    Επισύναψη αρχείου
    Αποστολή επισυναπτώμενου αρχείου.
    Επιτρέπονται αρχεία τύπου .jpj, .gif, .pdf, μέγιστου μεγέθους 2Mb.




    Διοξειδιο του Χλωρίου – Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα – Παγκόσμιο Αντίδοτο
    (MMS / CD / CDS)

    To Διοξείδιο του Χλωρίου ή ΜΜΣ, ή Κύριο Ορυκτό Διάλυμα, είναι το ορυκτό / χημικό διάλυμα, το οποίο χρησιμοποιείτε για να βοηθήσει ασθενείς να ανακτήσουν την υγεία τους.

    Το MMS για να παραχθεί, χρειάζεται να αναμειχθούν σε ίδια ποσότητα, δύο συστατικά.

    Το πρώτο είναι ο Χλωρίτης Νατρίου (NaClO2) 25% και το δεύτερο συστατικό είναι το Υδροχλωρικό Οξύ (HCl) 5%.

    Αναμειγνύοντας πάντα, τα αυτά τα δύο συστατικά, με την ίδια ποσότητα (σταγόνες) από το καθένα, από ένα έως τρία λεπτά μέχρι το διάλυμά μας, να πάρει ένα σκούρο κίτρινο χρώμα και προσθέτωντας έπειτα νερό, έχουμε φτιάξει το δικό μας Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα.

    Το Διοξείδιο του Χλωρίου ή αλλιώς “Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα, ή MMS ή CD ή CDS”, έχει την δυνατότητα να θεραπεύσει σύμφωνα, με την συμβουλή των ειδικών πρωτοκόλλων χρήσης – δοσολογίας, ένα μεγάλο εύρος ασθενειών, όπως: καρκίνο, διαβήτη, ηπατίτιδα Α, Β, C, νόσο του Lyme, MRSA, σκλήρυνση κατά πλάκας, Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, HIV/AIDS, ελονοσία, αυτισμό, λοιμώξεις κάθε είδους, αρθρίτιδα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, νεφρική ή ηπατική νόσο, πόνους, αλλεργίες, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, πεπτικά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, παχυσαρκία, παράσιτα, όγκους και κύστεις, προβλήματα παραρρινίων κόλπων, οφθαλμολογικές παθήσεις, λοιμώξεις αυτιών, πυρετό του δάγκειου πυρετού, δερματικά προβλήματα, οδοντιατρικά θέματα, προβλήματα με τον προστάτη (υψηλό PSA), στυτική δυσλειτουργία και πολλά άλλα.

    Όλες αυτές οι ασθένειες, αλλά και πολλές άλλες, εξουδετερώνονται, βάση επιστημονικών μελετών και αποδείξεων, αλλά βεβαίως και μαρτυριών, από πρώην ασθενών από όλον τον κόσμο.

    Σημαντικό είναι ότι καταστρέφει / οξειδώνει το οξείδιο γραφενίου, αλλά και την ακίδα πρωτεΐνης (spike protein) που περιέχουν μέσα τα εμβόλια κατά του Covid-19.

    Η συσκευασία αυτή, περιλαμβάνει 2 γυάλινα μπουκαλάκια / φιαλίδια χωρητικότητας 50ml Χλωρίτη Νατρίου (NaClO2) 25%, με σταγονόμετρο και 2 γυάλινα μπουκαλάκια / φιαλίδια χωρητικότητας 50ml Υδροχλωρικό Οξύ (HCl) 5% με σταγονόμετρο.

    *Μαζί με την αγορά της συσκευασίας αυτής, σας δίνουμε επιπλέων και τα πρωτόκολλα θεραπείας, για την σωστή χρήση.

    Το έντυπο με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα χρήσης, διατίθεται στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά και δίνεται ανάλογα με την ζήτηση του ενδιαφερόμενου.
    Αν ΔΕΝ καταλαβαίνετε την Ελληνική γλώσσα, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας, να γράψετε αν θέλετε να συμπεριληφθεί το έντυπο στην Αγγλική ή στην Γερμανική γλώσσα. 

    Οδηγίες και Πρωτόκολλα χρήσης, MMS, CD, CDS.
    Οδηγίες και Πρωτόκολλα χρήσης, MMS, CD, CDS.

    Προσοχή! Πριν από κάθε χρήση, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε μελετήσει και κατανοήσει σωστά, την δοσολογία που αναγράφετε στο πρωτόκολλο που θα ακολουθήσετε.

    Ακολουθούμε πάντα και πιστά τα πρωτόκολλα χρήσης.

    Ανάλογα την σοβαρότητα της πάθησης, αλλά και για την απλή αποτοξίνωση του οργανισμού, ακολουθούμε πάντα το αντίστοιχο πρωτόκολλο και την μέθοδο της οποίας βολεύει περισσότερο στον καθένα. Δηλαδή είτε με μορφή των σταγόνων, δηλαδή ως απλά Διοξείδιο του Χλωρίου CD – Chlorine Dioxide, αλλά είτε και στην μορφή του Διαλύματος του Διοξειδίου του Χλωρίου, δηλαδή CDS – Chlorine Dioxide Solution.

    ΔΧ – Διοξείδιο Χλωρίου / CD – Chlorine Dioxide

    Στην περίπτωση της μορφής χρήσεως με σταγόνες (CD – Chlorine Dioxide) ακολουθούμε τα παρακάτω εξής:

    Επιλέγουμε στην αρχή το πρωτόκολλο που είναι καταλληλότερο για την περίπτωσή μας.

    Για το CD – Chlorine Dioxide, βάζουμε σε ένα ποτηράκι τον ίδιο αριθμό σταγόνων και από τα δύο υλικά μας, ανάλογα με ποιο πρωτόκολλο ακολουθούμε και την μέρα που αναγράφεται, αφήνουμε τις σταγόνες των 2 συστατικών να παράγουν το διοξείδιο του χλωρίου και μετά, πάντοτε προσθέτοντας νερό, το πίνουμε.

    Για παράδειγμα, το κάθε πρωτόκολλο για την λήψη Διοξειδίου του Χλωρίου με την μέθοδο των σταγόνων (CD – Chlorine Dioxide), έχει έναν πίνακα, ο οποίος είναι χωρισμένος σε στήλες που αναγράφουν από αριστερά προς δεξιά την «Ημέρα», τις «Σταγόνες», την «Ημερήσια Δοσολογία», την «Ημερομηνία» και την στήλη «Σημειώσεις».

    Πίνακας – Παράδειγμα
    Διοξείδιο του Χλωρίου παράδειγμα με ελληνικό έντυπο οδηγιών και πρωτοκόλλων χρήσεως.

    Διοξείδιο του Χλωρίου παράδειγμα με ελληνικό έντυπο οδηγιών και
    πρωτοκόλλων χρήσεως.

    Η στήλη «Ημέρα», αναφέρεται στην ημέρα που ξεκινάμε το πρωτόκολλο. Δηλαδή αν ξεκινήσουμε το πρωτόκολλο σήμερα, η πρώτη ημέρα είναι η σημερινή. Το κάθε πρωτόκολλο ολοκληρώνεται με το πέρας όλων των ημερών.  Η στήλη «Σταγόνες», αναφέρει τον αριθμό, των σταγόνων που θα πρέπει να βάλουμε από το κάθε υλικό. Για παράδειγμα το «1» μας λέει ότι πρέπει να βάλουμε από μία (1) σταγόνα, από το κάθε υλικό. Το 2 μας λέει ότι πρέπει να βάλουμε από δύο (2) σταγόνες, από το κάθε υλικό, το «3» από τρείς και  ούτω καθεξής.

    Η στήλη «Ημερήσια Δοσολογία», μας αναφέρει το πότε θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία, δηλαδή, σε ποιες χρονικές στιγμές της ημέρας, όπως πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, αλλά και σε άλλα πρωτόκολλα, ακόμα και τις ώρες, που θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή.

    Η στήλη «Ημερομηνία», είναι η στήλη που μπορούμε να σημειώνουμε την ημέρα που εφαρμόσαμε, το πρωτόκολλο της ημέρας εκείνης και η στήλη «Σημειώσεις», η στήλη για διάφορες τυχόν σημειώσεις που θέλουμε να κρατήσουμε.]

    ΔΔΧ – Διάλυμα Διοξειδίου του Χλωρίου / CDS – Chlorine Dioxide Solution

    Στην περίπτωση της μορφής χρήσεως με το Διάλυμα του Διοξειδίου του Χλωρίου (CDS – Chlorine Dioxide Solution) ακολουθούμε τα παρακάτω εξής:

    Εφόσον έχουμε ήδη παρασκευάσει το Διάλυμα του Διοξειδίου του Χλωρίου (CDS – Chlorine Dioxide Solution), επιλέγουμε στην αρχή το πρωτόκολλο που ταιριάζει καταλληλότερα στην περίπτωσή μας.

    Οι οδηγίες για το πως θα παρασκευάσετε το Διάλυμα του Διοξειδίου του Χλωρίου είναι εδώ, αλλά ακόμα παρακάτω υπάρχει και αναλυτικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να το δείτε και από εδώ.

    Σε κάθε πρωτόκολλο για την χρήση του Διαλύματος του Διοξειδίου του Χλωρίου (CDS – Chlorine Dioxide Solution), υπάρχει ένας πίνακας, ο οποίος είναι χωρισμένος σε στήλες, που αναγράφουν τα εξής:

    «Ημέρα», CDS ml/LT με επιπρόσθετες στήλες, οι οποίες αναγράφουν κατηγορίες σωματικού βάρους, 50-69 κιλά, 70-89 κιλά 90-99 κιλά και κατηγορία βάρους από 100 κιλά και άνω. Επίσης, υπάρχουν και οι δύο επιπλέων στήλες, «Ημερομηνία» και «Σημειώσεις».

    Πίνακας – Παράδειγμα
    Διάλυμα Διοξειδίου του Χλωρίου παράδειγμα με ελληνικό έντυπο οδηγιών και πρωτοκόλλων χρήσεως.

    Διάλυμα Διοξειδίου του Χλωρίου παράδειγμα με ελληνικό έντυπο οδηγιών και
    πρωτοκόλλων χρήσεως.

    Έτσι ανάλογα με την κατηγορία βάρους του σώματός μας, επιλέγουμε και την αντίστοιχη στήλη των ml, του CDS, που θα βάζουμε και θα καταναλώνουμε σε κάθε ημέρα.

    Δηλαδή για άτομο που το βάρος του είναι στα 80 κιλά, θα ακολουθήσει σε κάθε πρωτόκολλο του CDS, την ποσότητα σε ml του CDS, που θα βάζει και θα καταναλώνει καθημερινά, από την στήλη της κατηγορίας βάρους «70-89 κιλά».

    Το ίδιο και σε αυτήν την κατηγορία χρήσης, η στήλη «Ημερομηνία», είναι η στήλη που μπορούμε να σημειώνουμε την ημέρα που εφαρμόσαμε, το πρωτόκολλο της ημέρας εκείνης και η στήλη «Σημειώσεις», η στήλη για διάφορες τυχόν σημειώσεις που θέλουμε να κρατήσουμε.

    Για οποιαδήποτε απορία ή περεταίρω διευκρινήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα.

    Πως κάνουμε το Διάλυμα του Διοξειδίου του Χλωρίου (Βίντεο).

    Πως παρασκευάζουμε το CDS - Chlorine Dioxide Solution
    Πως παρασκευάζουμε το CDS – Chlorine Dioxide Solution

    Τι είναι το Διοξείδιο του Χλωρίου (Βίντεο).

    Τι είναι το Διοξείδιο του Χλωρίου.
    Τι είναι το Διοξείδιο του Χλωρίου.

     

    Επιπλέον πληροφορίες

    Βάρος 0,480 kg

    Αξιολογήσεις

    Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διοξείδιο του Χλωρίου – ΜΜΣ, 2 ζευγάρια CLO2”