ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ
ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ - ΑΝΤΙΔΟΤΟ
Το διοξείδιο του χλωρίου είναι τόσο παγκόσμιο που η NASA το ονόμασε, το 1988, «Παγκόσμιο αντίδοτο».
Είναι τόσο πολύ περισσότερο από ένα αντισηπτικό που μόνο ένας εντελώς ηλίθιος θα το αποκαλούσε χλωρίνη.
Η Αμερικανική Εταιρεία Αναλυτικών Χημικών δήλωσε το 1999 ότι το διοξείδιο του χλωρίου είναι ο ισχυρότερος δολοφόνος παθογόνων που γνωρίζει ο άνθρωπος.
Η NASA γνώριζε από πολύ παλιά ότι το διοξείδιο του χλωρίου ήταν «ικανό να καταστρέψει τη μούχλα και τους μύκητες, καθώς και τα βακτήρια και τους ιούς, με ελάχιστη βλάβη στους ανθρώπους, τα ζώα ή τα φυτά».
Επιστημονικές μελέτες και έγγραφα,
για το Διοξείδιο του Χλωρίου
(1)
10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το διοξείδιο του χλωρίου είναι ένα από τα ισχυρά απολυμαντικά που κερδίζει όλο και περισσότερη προσοχή τελευταία, καθώς οι επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων αναζητούν πιο αποτελεσματικά προϊόντα για να τους βοηθήσουν να κερδίσουν τη μάχη της υγιεινής.
Εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), είναι εξίσου ισχυρό με το υπεροξικό οξύ και πιο οικονομικό, αλλά έχει πολύ μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον από ό,τι τα τεταρτοταγή άλατα αμμωνίου, το χλώριο ή το βρώμιο, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για τις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων.
Κοστίζει περίπου το ίδιο με τη χρήση άλλων απολυμαντικών, αλλά είναι πιο ευέλικτο και λιγότερο επιβλαβές. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι καταστρέφει και αποτρέπει τα βιοϋμένια, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων όσον αφορά την καταστροφή των επιβλαβών βακτηρίων.
Δεν έχει επίσης την έντονη οσμή ή τις διαβρωτικές ιδιότητες που συνδέονται με την χλωρίνη.
(2)
ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ 1351 ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ 14ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΑΡΙΘ. 1351
MONICA EVA CUP MURGA
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΟΜΟ:
Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΔΙΑΤΑΓΜΑ:
ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ,
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ
(CDS) ΩΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ
(COVID-19)
(3)
ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΙΩΔΙΟ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Διοξείδιο του χλωρίου, διττανθρακικό και ιώδιο στην εποχή των φαρμακευτικών ανθεκτικών λοιμώξεων
Όταν αντιμετωπίζει κανείς ανθεκτικές στα αντιβιοτικά και τις αντιμυκητιασικές λοιμώξεις, θέλει όλη την ασφάλιση που είναι δυνατή για να εξασφαλίσει ευνοϊκά αποτελέσματα της θεραπείας.
Δυστυχώς, οι μολυσματικές ασθένειες εξαπλώνονται γρήγορα από ασθενή σε ασθενή, όταν συνωστίζονται οι άρρωστοι μαζί.
Ως αποτέλεσμα, βλέπουμε νοσοκομειακές λοιμώξεις σχεδόν σε κάθε νοσοκομείο.
Δεν είναι ακόμη όλες ανθεκτικές στα αντιβιοτικά, αλλά τα αντιβιοτικά, μακροπρόθεσμα, έχουν αποδειχθεί ότι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.
Αρχικά, έσωσαν πολλούς ανθρώπους, αλλά τώρα έχουν εκθρέψει μια ολόκληρη στρατιά παθογόνων μικροοργανισμών ανθεκτικών σε όλα τα αντιβιοτικά και τα αντιμυκητιασικά.
Η απόκτηση λειτουργικών (τεχνητών) ιών και τα πειραματικά γενετικά εμβόλια αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή από την πλευρά των ιών.
(4)
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ COVID-19
Εισαγωγή: Σκοπός της παρούσας ανασκόπησης είναι ο προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας του από του στόματος χορηγούμενου διοξειδίου του χλωρίου στη θεραπεία του COVID 19.
Μέθοδοι: Έρευνα σχετικά με τον μηχανισμό δράσης του διοξειδίου του χλωρίου στους ιούς, την από του στόματος κατανάλωση διαλυμένου στο νερό CLO2 και την τοξικότητά του πραγµατοποιήθηκε οιονεί πειραµατική έρευνα για τη χρήση από του στόµατος υδατοδιαλυτού διοξειδίου του χλωρίου στη θεραπεία 20 ασθενών. µε ενεργό λοίµωξη COVID19, σε σύγκριση µε οµάδα ελέγχου 20 ασθενών που δεν έλαβαν θεραπεία µε διοξείδιο του χλωρίου.
Αποτελέσµατα: Για να συγκριθεί το αποτέλεσµα στην πειραµατική οµάδα έναντι της οµάδας ελέγχου, χρησιµοποιήθηκε δοκιµασία σύγκρισης των αναλογιών και της εµπιστοσύνης τους. για τα γενικά συμπτώματα, και για τα κριτήρια VAS και Likert, πραγματοποιήθηκε έλεγχος ζεύγους με τη χρήση του τεστ Wilcoxon-Mann-Whitney. (α: 95%).
Κατά τη σύγκριση της πειραματικής ομάδας με την ομάδα ελέγχου την έβδομη ημέρα μετά την εκδήλωση των συμπτωμάτων, ένα βρέθηκε σημαντική διαφορά στην πειραματική ομάδα σε σχέση με την ομάδα ελέγχου για τα συμπτώματα Πυρετός (p: 0000), Βήχας (p: 0,0000), ρίγη (p: 0,0000) και δύσπνοια (p: 0,0006).
Κατά τη διενέργεια της οπτικής αναλογικής σύγκρισης του πόνου στην ομάδα ελέγχου και στην πειραματική ομάδα ομάδα, διαπιστώθηκε ότι σε όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την κλίμακα μειώθηκε σημαντικά στην ομάδα αυτή σε σχέση με την ομάδα ελέγχου (p: 0.0000; p:00017).
Την 14η ημέρα μετά την επίδειξη η διαφορά ήταν μεγαλύτερη (p:0,000 ; p:0,0043).
Κατά την αξιολόγηση και των δύο ομάδων (ελέγχου και πειραματικής) στα εργαστήρια, διαπιστώθηκε διαφορά για τις τιμές των παραμέτρων PC Reactive την 7η ημέρα (p: 0,0001) και DH Lactate (0,0036), με υψηλότερες τιμές για την πειραματική ομάδα- Dimero-D την ημέρα 7 (p: 0,0194) και την ημέρα 14 (p:0,0029) ; βρέθηκε διαφορά σε όλες τις παραμέτρους.
Τα αποτελέσματα συνολικά (p <0,05) αποδεικνύουν την υπόθεση ότι το διοξείδιο του χλωρίου είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID19.
Συμπέρασμα: Το διοξείδιο του χλωρίου είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID19 και στην παρούσα εργασία προτείνονται οι μηχανισμοί δράσης με τους οποίους ενεργεί για να το επιτύχει.
Συνιστούμε να γίνουν περισσότερες έρευνες. Συνιστούμε τη διεξαγωγή διπλών τυφλών μελετών και την εμβάθυνση σε μελέτες τοξικολογικής ασφάλειας και θεραπευτικής αποτελεσματικότητας του διοξειδίου του χλωρίου σε παθολογίες με επιδημιολογικές επιπτώσεις στο εγγύς μέλλον.
(5)
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ
Η βακτηριακή ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά (AMR) αποτελεί πρόβλημα σε όλες τις περιοχές, με έξι παθογόνα να ευθύνονται για το 73,4% των θανάτων που οφείλονται σε βακτηριακή AMR, δηλαδή Escherichia coli (E. coli), Staphylococcus aureus (S. aureus), Klebsiella pneumoniae (K. pneumoniae), Streptococcus pneumoniae (S. pneumoniae), Acinetobacter baumannii (A baumannii), και Psuedomonas aeruginosa (P. aeruginosa).
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δρομολόγησε ένα Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης για την ΑΜΡ το 2021, το οποίο εξακολουθεί να είναι ενεργό – το κόστος υγειονομικής περίθαλψης για την ΑΜΡ ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μια ανασκόπηση για την αντιμικροβιακή αντοχή που ανέθεσε η βρετανική κυβέρνηση υποστήριξε ότι η AMR θα μπορούσε να σκοτώσει 10 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως μέχρι το 2050 και έχει αναδειχθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα δημόσιας υγείας απειλές του 21ου αιώνα.
Μόνο ένα παθογόνο ΑΜΡ, ο ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη σταφυλόκοκκος (MRSA), προκάλεσε περισσότερες από 100.000 θανάτους παγκοσμίως, ενώ τα άλλα τέσσερα παθογόνα που καλύπτονται σε αυτό το έρευνα προκαλούν άλλους τόσους θανάτους.
Η έρευνα αυτή επικεντρώθηκε σε τη μελέτη της αποτελεσματικότητας του διοξειδίου του χλωρίου στην εξάλειψη πέντε διαφορετικών βακτηρίων AMR in vitro ως μια νέα και αποτελεσματική θεραπεία.
Η μελέτη αυτή χρησιμοποίησε διαφορετικές συγκεντρώσεις διοξειδίου του χλωρίου με πέντε ανθεκτικά στα αντιβιοτικά βακτήρια, οι οποίες κυμαίνονταν από 1 έως 7 ppm.
Απολύμανση συγκρίθηκε με μελέτες ελέγχου και τα αποτελέσματα έδειξαν μια μεγαλύτερη από 95% απολύμανση με συγκεντρώσεις 7 ppm.
Το Διοξείδιο του Χλωρίου είναι ένας αντιμικροβιακός παράγοντας επιλεκτικός ως προς το μέγεθος που μπορεί να σκοτώσει γρήγορα μικροσκοπικούς οργανισμούς, αλλά δεν προκαλεί πραγματική βλάβη σε πολύ μεγαλύτερους οργανισμούς, όπως τα ζώα ή οι άνθρωποι, καθώς δεν μπορεί να διεισδύσει βαθιά σε τους ζωντανούς ιστούς τους. Είναι ασφαλής όταν χρησιμοποιείται σε χαμηλές συγκεντρώσεις για σύντομο χρονικό διάστημα διάρκειας.
Πρέπει να αναληφθούν κλινικές δοκιμές για να αποκτηθεί εμπειρία στην καλύτερες δόσεις και πρωτόκολλα για την εξάλειψη των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά μικροοργανισμών από τον οργανισμό.
(6)
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ
Στο έντερο των ατόμων στο φάσμα του αυτισμού υπάρχει ένας λεπτός ιστός που αποτελείται από ιούς, βακτήρια, candida, παράσιτα και βαρέα μέταλλα μέσα σε μια πολυσακχαριδική μήτρα, γνωστή ως βιοφίλμ.
Ο Dr. Anju Usman το εντόπισε αυτό αρκετά χρόνια πριν επιτρέποντάς μας έτσι να καταλάβουμε πώς να θεραπεύσουμε τα παιδιά με αυτισμό.
Το CD είναι γνωστό ότι σπάει τους δεσμούς που ενώνουν αυτά τα παθογόνα με τα βαρέα μέταλλα, ενώ παράλληλα οξειδώνει τα ίδια τα παθογόνα και εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα.
Τα βιοϋμένια είναι δύσκολο να εξαλειφθούν και μπορεί να μην εντοπιστούν από το ανοσοποιητικό σύστημα.
(7)
ΙΝΔΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ
Ο έλεγχος της πλάκας είναι η καλύτερη στρατηγική για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγιεινής.
Το βούρτσισμα των δοντιών απομακρύνει το εξήντα τοις εκατό της πλάκας και μόνο το είκοσι οκτώ τοις εκατό του ινδικού πληθυσμού βουρτσίζει τα δόντια του δύο φορές την ημέρα.
Ως εκ τούτου, το αντιμικροβιακό στοματικό διάλυμα συνιστάται ως συμπλήρωμα του μηχανικού ελέγχου της πλάκας.
Η καθημερινή χρήση στοματικού διαλύματος διατηρεί την καλή στοματική υγιεινή και οι ασθενείς μπορούν εύκολα να την ενσωματώσουν στο πρόγραμμα φροντίδας στο σπίτι.
Για τον έλεγχο της πλάκας χρησιμοποιούνται διάφοροι αντιμικροβιακοί παράγοντες όπως χλωρεξιδίνη, διοξείδιο του χλωρίου, χλωριούχο κετυλοπυριδίνιο, τρικλοζάνη. αιθέρια έλαια, άλατα μετάλλων. φυτικά εκχυλίσματα κ.λπ.
(8)
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ SARS COV2 ΑΚΙΔΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ – SPIKE PROTEIN
Ο COVID-19 που προκαλείται από έναν νέο κορονοϊό, τον SARS-CoV-2, έχει γίνει ένα συνεχιζόμενο παγκόσμιο πανδημία.
Απαιτείται επειγόντως ένα ασφαλές και ισχυρό σύστημα ιοκτόνου απολύμανσης για την προστασία του πληθυσμού από τον ιό.
Το διοξείδιο του χλωρίου (ClO2) είναι ένα ισχυρό απολυμαντικό που είναι γνωστό ότι αδρανοποιεί τόσο το ιούς και τα βακτήρια.
Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να διερευνηθεί εάν το διοξείδιο του χλωρίου αναστέλλει τον δέσμευση της περιοχής πρόσδεσης του υποδοχέα της πρωτεΐνης Spike (πρωτεΐνη S) από την παραλλαγή του κοροναϊού (βρετανική και νοτιοαφρικανική παραλλαγή) στον ανθρώπινο υποδοχέα, το μετατρεπτικό ένζυμο της αγγειοτενσίνης 2 (ACE2).
Πειράματα in vitro για τον προσδιορισμό της δέσμευσης της καθαρισμένης υποδοχέα-δεσμευτικής της πρωτεΐνης spike με το ACE2 πραγματοποιήθηκαν παρουσία διαφόρων συγκεντρώσεων διοξειδίου του χλωρίου.
Χρησιμοποιήθηκαν καθαρισμένες πρωτεΐνες spike από τη βρετανική και τη νοτιοαφρικανική παραλλαγή.
Η πρωτεΐνη spike επικαλυμμένη σε πλάκα μικροτιτλοδότησης υποβλήθηκε σε επεξεργασία με υδατικό διάλυμα διοξειδίου του χλωρίου ή διάλυμα ψεκασμού διοξειδίου του χλωρίου.
Αποτέλεσμα: Το αποτέλεσμα ήταν η εφαρμογή του διοξειδίου του διοξειδίου του άνθρακα: Η δέσμευση των πρωτεϊνών αιχμής των παραλλαγών αναστέλλεται κατά τρόπο εξαρτώμενο από τη συγκέντρωση (50% Ανασταλτική Συγκέντρωση (IC50) 7,6 µmol/L και 5,8 µmol/L για τη βρετανική και τη νοτιοαφρικανική παραλλαγές, αντίστοιχα).
Συμπέρασμα: Τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι το υδατικό διάλυμα διοξειδίου του χλωρίου μπορεί να αδρανοποιήσει τη δέσμευση των πρωτεϊνών της παραλλαγής αιχμής στην ανθρώπινη πρωτεΐνη του υποδοχέα ACE2, υποδεικνύοντας ότι αυτή η στρατηγική μπορεί να είναι χρήσιμη για την παρεμπόδιση της μετάδοσης των παραλλαγών των ιών SARS-CoV-2.
(9)
Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19
Το διοξείδιο του χλωρίου έχει καταδικαστεί ως επικίνδυνο δηλητήριο και έχει διαφημιστεί ως θεραπεία για την COVID-19.
Αυτή η αφηγηματική ανασκόπηση εξετάζει τη διαμάχη γύρω από τη χρήση του υδατικού χλωρίου διοξειδίου του άνθρακα με τη διερεύνηση τεκμηριωμένων ερευνητικών άρθρων, κυβερνητικών εγγράφων, αναφορών στον Τύπο και τα αποτελέσματα της πρώτης κλινικής δοκιμής που χρησιμοποίησε διοξείδιο του χλωρίου ως θεραπεία για το COVID-19.
Χλώριο διοξείδιο του χλωρίου διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιείται από πολυάριθμες βιομηχανίες για αντιμικροβιακές και άλλες χρήσεις. Υδατικό διοξείδιο του χλωρίου βρέθηκε ότι είναι ασφαλές όταν λαμβάνεται σε χαμηλές δόσεις, αλλά όταν λαμβάνεται σε υψηλές δόσεις, είναι μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς αιματολογικές και νεφρικές επιδράσεις.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το διοξείδιο του χλωρίου είναι ένα ισχυρό και ταχείας δράσης ιοκτόνο με δραστικότητα έναντι ευρέος φάσματος ιών. Αποτελέσματα της πρώτης κλινικής δοκιμής με χρήση διοξειδίου του χλωρίου για τη θεραπεία του COVID-19 επανεξετάζονται και το μόριο αυτό διαπιστώνεται ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία.
Μια ψύχραιμη ανασκόπηση της τεκμηριωμένης ερευνητικής βιβλιογραφίας διαπιστώνει προκαταρκτικά στοιχεία που υποστηρίζουν την άποψη ότι το υδατικό διοξείδιο του χλωρίου μπορεί να είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία του COVID-19, και πιθανότατα και για άλλες ιογενείς ασθένειες.
Χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για να επιβεβαιωθούν αυτά τα ευρήματα και να διερευνηθούν οι πιθανές χρήσεις του διοξειδίου του χλωρίου.
(10)
US10463690 ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΟΓΚΩΝ
Η παρούσα εφεύρεση αφορά τη χρήση συνθέσεων διοξειδίου του χλωρίου για τη θεραπεία καρκινικών όγκων .
Η παρούσα εφεύρεση αφορά συνθέσεις και µεθόδους για τη θεραπεία καρκινικών όγκων, συµπεριλαµβανοµένων των αφύσικων, µεταστατικών και υποτροπιάζοντων καρκίνων .
Οι συνθέσεις περιλαµβάνουν διοξείδιο του χλωρίου σε µια αποτελεσµατική ποσότητα, η οποία εγχέεται στον καρκινικό όγκο τουλάχιστον µία φορά , και συχνά τουλάχιστον αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της πορείας της θεραπείας .
Οι συνθέσεις διοξειδίου του χλωρίου εγχέονται απευθείας στον καρκινικό όγκο και ο όγκος που προκύπτει εξαλείφεται αποτελεσματικά από τον ασθενή ή το υποκείμενο σε μια περίοδο από μία έως αρκετές ημέρες έως μερικές εβδομάδες , συχνά μετά από μία μόνο ένεση , ή πολλαπλές ενέσεις σε μία συνεδρία στον όγκου.
Συχνά , μια αρχική ένεση ή πολλαπλές ενέσεις σε μία αρκούν για τη διάλυση του καρκινικού όγκου.
Συχνά ο καρκίνος εξαλείφεται ( όπως αποδεικνύεται από καμία ύφεση ) σε μια περίοδο όχι περισσότερο από μερικές ημέρες έως περίπου δύο – τρεις μήνες και δεν υποτροπιάζει .